Je bekijkt de reis...

Zuid-Afrika
a
A
29 december 2015 12:59 | Door: Rianne
Ha Elien, wat een leuke en enthousiaste blog! Heerlijk om te lezen. Je hebt hele gezellige dagen gehad! Echt fijn dat je zoveel voor de kinderen daar kunt betekenen. Ik geniet met je mee als ik je verhalen lees.
Voor jou ook fijne dagen! Ik ben benieuwd hoe jullie oudejaarsdag/nieuwjaarsdag gaan vieren!
Heel veel plezier!
Liefs Rianne
29 december 2015 13:15 | Door: Ada
Ha lieve Elien,
Leuk om weer een blog van je te lezen!
Een bijzondere kerst dit jaar... Erg mooi om te lezen hoe de kinderen (&jij;) genieten!!
Zeker raar om zo in die hitte naar oud& nieuw toe te leven, heel anders.
Geniet nog van alles daar! En jij en alle mensen daar ook een heel goed en gezond nieuw jaar gewenst!
Dikke knuffel!
29 december 2015 18:56 | Door: hannie holl
hoi Eline,
leuk weer wat van je te horen.zei pas al tegen je moeder dat ik je berichtjes miste.ik begrijp wel als ik het zo lees dat je het prima naar je zin hebt.
we wensen je een gezond en gezegend 2016 toe.
groetjes van gerard en hannie
29 december 2015 19:44 | Door: Anneke
Hoi Eline,
Leuk om weer wat van je te lezen. Je maakt veel mee daar. Kerst en oud en nieuw is zeker raar met die temperaturen.
Veel succes verder en ook een goed 2016 gewenst van ons uit Nieuw-Lekkerland
29 december 2015 19:46 | Door: Peggy
Wat super leuk om te lezen. Ook al wist ik al veel, zo n samenvatting van afgelopen tijd is echt leuk. Camping live.. Ook daar. Goed al die camping ervaring die jij al had. Alleen pikte ik de dekens niet van jou ha ha. Vreemd cultuurtje daar!
Eerste twee maanden zitten hoe dan ook vol ervaringen en mooie momenten. Ik hoop dat de komende maanden ook goed zullen zijn.
Liefs uit de tempelierstraat. Xxx
29 december 2015 22:18 | Door: tante Arina
Hallo Eline,
Leuk je blog weer te lezen, als je ergens aan begint is het de kunst om het vol te houden.
Wat een ervaringen maak je weer mee, het zal inderdaad een rare kerst zijn geweest met zulke temperaturen, geniet er maar van hier zou je de winter ook niet missen, de temperaturen bij ons is voorjaars. Je heb al lekker een voorproefje van vakantie gehad, wat natuur aangaat, want je bent toch met je werk bezig. Ga zo door Eline en wees er voor de kies en maak hen blij. Jij mag daar een middel voor zijn. Wij wensen je een fijne jaarwisseling met zomerse temperaturen. Xxx van allen.
2 januari 2016 13:08 | Door: Wouter Jan Schouten
hoi Eline,
Spannende avonturen hoor daar in Zuid Afrika, ben (soms) best een beetje jaloers op je dat je zoveel nieuwe ervaringen opdoet. We hebben je wel gemist bij het kerstdiner dit jaar maar dat komt wel weer goed. Jij had een kerstdinertje bij de mac las ik, ook niet verkeerd zouden onze jongens zeggen....
groeten en tot de volgende blog....